Avançament de nova temporada!

Tot i que a Rosa Moda encara tenim peces d’hivern a meitat de preu, ja hi pots trobar un avançament de roba per a la temporada primavera-estiu!

Aquesta temporada es presenta plena de color i amb estils molt variats. Els tons pastel, un any més, es presenten com a una de les tendències perfectes per combinar l’elegància i un toc romàntic en faldilles, bruses i jaquetes. El rosa pal, el mint i el blau cel són opcions a tenir en compte, per exemple, pels events propis de la temporada (casaments, batejos, comunions…).

Arriben amb força els estampats alegres i divertits a través de grans pinzellades de color amb línies abstractes i amb dibuixos inspirats en graffitis urbans. Els vestits llargs, bruses i camises es continuaran combinant amb leggins o texans. També tornen a venir pantalons a la cadera, vestits i minifaldilles i jaquetes curtes. D’altra banda, tornen a venir els talls assimètrics per sobre dels genolls i amb superposicions, volants o cremalleres…

Pel que fa als teixits, sempre lleugers i còmodes per l’estiu, destaquen tres novetats: el cuir torna a apareixer amb toreres o caçadores; l’encaix en forma de transparències serán presents en peces més elegants i sexis; i el crotxé en bruses bohemies o jerséis curts de manera més esportiva.

Vine a Rosa Moda i descubreix les últimes tendències del món de la moda!

A %d bloguers els agrada això: